Hemsireannis Eloo005 Antalya’ya gideceğiz ama Mayıs ortası olduğu için yaza göre fiyat bı tık ucuz 4 gece 5 gün 6500 du galiba
guzelbebegimmmm Eloo005 Şile kamp tatili kesin yaparım 💃🏻 Kocaeli termal otele de giderim. Her hafta piknikti denizdi derken iyi gezicem bu sene😄
Derya_Kuzusu Eloo005 Antalya Çıralı da çok güzel bungalov evler var. Geceliği 1500 tl. 5 gece aldık biz yaz için. Oteller ateş pahası ve hiç de gerek yok bana kalırsa.
Eloo005 Hemsireannis evet uygun olmasına sevindim Antalya bize baya uzak yol uzun süreceği için o yola bebemle göze alamadım 🤦🏼♀️☺️
Hemsireannis Eloo005 doğru canım bize de Antalya yakın olunca o tarafı tercih ettik bebeğin ne kadarlık 🍀
Derya_Kuzusu ataninannesii https://www.etstur.com/Lukkies-Lodge-Cirali?check_in=18.07.2022&check_out=23.07.2022&room=1&adult_1=2&child_1=1&childage_1_1=2 Linki bu 🤗 yorumları iyi puanı mükemmel 9.3 çok şirin yeşillik içinde. Biz eşimle daha çok bu tarz yerlerde mutlu oluyoruz. Tercih meselesi tabi ama belki beğenip gitmek isteyen olur.
_Evlatcennetkokusu_ Yazlık kiralamak 1 ay kafa dağıtmak istedik ama 50binden başliyor apartlari araştırıyorum keşke bunlarada da bi el atsalar her şey bir anda o kadar pahalı oldu ki önüne gecemiyorlar
Mylifemylife slvr-ucr43 biz her sene gidiyoruz hem bulunduğumuz ile yakın hemde şahsi arabayla kısa mesafe. Biz Susanoğlu tercih ediyoruz hem denizi çok temiz hem otelleri çok şık. Efes otel orta düzeyde bir otel ama çok sakin tavsiye ederim 👍
slvr-ucr43 Mylifemylife bizim bulunduğumuz yere de en yakın Mersin var oğlumuz da küçük olduğu için yakın olması iyi olacak teşekkür ederim bir bakalım oraya ☺️