Balbeby Kızlar bebeğim 9 da uyudu hala uyuyor sizce uyandırıp mama vereyim mi yoksa kendi uyanınca mi vereyim 5 aylık bu arada
winnie-the-pooh Balbeby benimki de 4 aylık sayılır uyanmadı ama yedireceğim gözü kapalıyken de içiyor
Dolores Balbeby benim bebeğim 4 aylık kendi uyanana kadar uyandırmıyorum. Zaten 4 saat sonra filan kalkıyor :) sonra da sabaha karşı her saat kalkıyor…
Eskidenomuvardi Balbeby hayır bölme 5 ay olmuş acıkınca uyanır benim bebeğim o ayda sabaha kadar bile uyuduğu oluyordu
Yunusemrecik Balbeby rüya öğünü şeklinde az bi şey verebilirsin bence ben de öyle yapıyorum 5 ay 13 günlük
Motheruykusuz24 Balbeby ben 1 saat sonra uyanacağını bildiğim için emzirdim o uyanmadan ☺️ Kendimde 3- 4 saat uyurum belki diye aralıksız 🥹
ttugceymenn Balbeby Rüya öğünü yapıp uyandırmadan besleyebilirsiniz benim kızım 4 aylık akşam 7.30 da içiyor 12 de yatarken uyandırmadan veriyorum ben tekrar
efelettin Uyandırma. Alışkanlık oluyor sonra. Kızım akşam 9′da uyuyor sabah 5te emmeye kalkıyor sonra 7e kadar tekrar uyuyor 😌