Findiks Modemin yaydığı radyasyondan dolayı gece yatarken modemi kapatiyormusunuz? Mavi ışık uyku kalitesi etkiliyor ve uyku bozukluklarına sebebiyet verebiliyormuş Bebişler için haydi modemleri gece kapatmaya 🙂
AgentMom Findiks bizim salonda odalarımıza uzak. Kapatmıyorum . Zaten eşimle yatmamız 3-4 buluyor genelde. 8 de kalkıyoruz . O yüzden gerek duymuyoruz
MSM58- Eşim genelde kapatıyor gerçi bizim modem salonda taaa arka odaya kadar kaç kapı var ama yinede kapatır
Nurtalib Findiks bizimki lavaboda mecbur orada duruyor bende ilk ne alaka buraya koymuslar demiştim iyi ki de koymuslar
YeniAnneIstanbul Findiks modemi kapatmak bu tarz durumlari etkilemez sadece modemin kalitesini dusurur.
Han30 Findiks salon ile yatak odası arası çok uzak, o kadar uzak ki çekmiyor bile😂 izinlere giderken kapatırız
otose_san Findiks hiç kapatmayan ben🥲 eşimin ne zaman uyuduğu belli olmuyor, bundan bahsetsem saçmalama der
MoRella Findiks Sadece modem değil ki.. Lcd tv.ler, hatta yatarken başucumuza koyduğumuz cep telefonları bu konuda en büyük tehlike.. En azından telefonumuzu yattığımız odadan çıkarsak bile kârdır.🤷♀️
Ates_mami Findiks modem salonda. Yatak odalarımıza baya baya uzak. O yüzden riskli görmediğim için kapatmıyorum.