Bebekk Merhabalar sütüm çok fazla azaldı çalışıyorum günde en fazla 2 kere sağabiliyorum anca akşamları emiyor vebu arada ek gıdaya başladık yavaş yavaş eskisi gibi emmiyor bunun için çok azaldı. Sütümün çoğalması için ne önerirsiniz?
Asafeymeninannesi Bebekk Şu sıralar kuru dut tarifi aldı başını gidiyor ☺️ Denediniz mi? Bende baya işe yaradı
dolunay_6 Bebekk bol su , hurma, dut kurusu ve dut kurusu haşlayıp suyunu içmek, tahin-pekmez, komposto bende işe yarıyo
Suzitosuzi Bebekk laktamil mama anneler için gerçekten artırıyor kalitesini de artırıyor ama en önemlisi fırsat buldukça emzirmeniz o daha çok artıracaktır
Melek_Eymenim Bebekk Malzemeler 1 lt süt 5 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı nişasta 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 19-20 tane hurma Hazırlanışı Hurmaların çekirdeğini çıkarıp rondoya koyalım. 4-5 yemek kaşığı süt ekleyip ikisini birlikte çekelim püre haline getirelim. Muhallebisini hazırlayana kadar bekleyedursun. Süt, un, nişasta ve şekeri tencereye alalım, sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirelim. Koyulduğunda vanilya koyup karıştıralım. Daha sonra hazırladığımız hurma püresini de ekleyip karıştıralım, bir taşım daha kaynadıktan sonra kuplara pay edelim. İlk sıcaklığı çıktıktan sonra dolaba kaldıralım soğusun. Üzerini istediğiniz şekilde süsleyip servis yapabilirsiniz, afiyet olsun❤️😚
Asafeymeninannesi Betulemre Tabii ☺️ 2.5 su bardağına 3-4 kaşık dut koyup kısık ateşte kaynatın Su ve dut miktarını arttırabilirsiniz Ben bugün en bolundan yapıp şişeye aktarmayı düşünüyorum ☺️ 🥣 işi zor oluyor yaa. 🥤 En makbulü ☺️