Zeynep_Asya Merhaba arkadaşlar 20 gün bebeğim 2 yada 3 günde bir kakasını yapıyor ve aşırı sancısı oluyor kakası gayet normal sertleşmiş değil hatta cıvık bile sayılır. daha sık çıkması için neler yapabilirim
sehrengiz_8 Zeynep_Asya aynı durum bizde de var canım bağırsaklarında gelişim geriliği varmış probiyotik kullanıyoruz
Durukusunannesii Zeynep_Asya bizde oyleydik probiyotik kullandgm halde ise yaramadı ve ogrendimki sağlık ocagnin verdigi devit3 yapiyomus onu bırakır bırakmaz düzene girdi
Didem_muhammedali Zeynep_Asya gaz ilaclarinin yaninda badem yagi kullanimi bebegi rahatlatiyor.. mama kullanan bebeklerede evolvia ac mama oneriliyor.. anne sutu varsa neden mama kullaniyorsunuz acaba???
Zeynep_Asya sehrengiz_8 bizde biogaia kullanıyoruz anne sütünün yanına mama takviyesi yapıyoruz ondan olabilir mi acaba
Nurklc0 Zeynep_Asya bizimde öyle hem anne sütü hemde antikolik mama kullanıyoruz 5 gün oluyo yapmadığı yazık çocuk feryat figan ne iyi gelir bilemiyorum biogaia kullanıyoruz bi işe yaramıyo
Rika Didem_muhammedali ya cocugun kuruyemis alerjisi varsa? Badem yagi öldurur o zaman. Zeytinyag falan desenkz anlarim da bilincsiz olarak hindistan cevizi yagi badem yagi onerilmez siser agzi dili alerjisi varsa nefes alamaz
Zeynep_Asya Didem_muhammedali sütüm az geliyor doktorumuz doymadığını sarılığı atlatabilmesi için aç kalmamasını söyledi emzirdikten sonra bir miktarda mama yediriyorum
Didem_muhammedali Rika ben doktorum onerdi dedim hanim efendide doktoruna danisip alabilir.. alerji yonunden dusunmedim ben kusura bakmayin haklisiniz biz doktorumizun tavsiyesiyla basladik..
Rika Didem_muhammedali artik zaten emin oldum doktorlar herseyi bilmiyor ya da umursamadan cevap veriyor. Benim oglumun kiruyemis alerjisi var boyle yaglara da vucudu tepki veriyor hastanelik oluyor. Siz de dikkatli kullanin bebeginiz kucukce, alerji durumlari cok hassas
Didem_muhammedali Zeynep_Asya bol bol emzir bol bol allahin izniyle cogalir.. ben rezene iciyorum kimyom cayi iciyorum faydasi cok oldu.. neden sordum mamayi doktormu dedi diye cunku arkasinda yapim ml bazen bebeklere uymuyor doktorlar bebege ozel ayar soyluyorlar