aysenur01 Arkadaşlar bebeğim 18 günlük sol tarafımı veriyorum alıyor ama sağ tarafımı almıyor ağlıyor kızıyor tutmuyor ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum sağdım sütü göğsüm iyice sertleşti başına gelenler bi yardımcı olsun 😔
Birminikanne aysenur01 ucu yoksa almayabilir benim de öyleydi almadı bebeğim sonra o göğsüm ekşi süt oldu sağmama rağmen tek meme emdi
dolunay_6 aysenur01 benimde sağ göğsümü aynı şekilde almıyor arada emzirmeye çalışıyorum yatarak emzirirken sol veriyorum gibi sağ göğsümü veriyorum ama göğsümü boşaltmıyo hiç aşamıyorum bu sorunu
Uras Bebeğinizi sol memenizi verir gibi emzirmeye deneyebilirsiniz ben bu şekilde verdim bi hafta kadar emme işti sağ memeyi.. Bebeğin bedeni sağ kolunuzu altında kalacak. Bebeğin altına yastık koyun ve sol tarafı emince yavaşça sağa doğru kaydırın
Duyguerol726 Yenidogum yaptigimda benimde oldu bende gündüzleri yatarak emzirdim sonra düzeldi hem biE ters gelio sanirim oyüzden bebekte rahat alamio die düsünüyorum yavas yavas alisirsiniz
Duyguerol726 Yenidogum yaptigimda benimde oldu bende gündüzleri yatarak emzirdim sonra düzeldi hem biE ters gelio sanirim oyüzden bebekte rahat alamio die düsünüyorum yavas yavas alisirsiniz