ZehraSareMom Deletedmom_49 Postuna yeni denk geldim canım ne yaptın kestin mi memeden yemeye başladı mı
Deletedmom_49 ZehraSareMom ay yok baliim 🤧 kesemedim valla ne yaptıysam olmadı. Ama benim yüzümden. Dayanamadım kafam kaldırmadi ağlamasına 🤧 yemesi de kuş kadar valla. Sen naptın? Özlemişim seni❤️
ZehraSareMom Deletedmom_49 Eskiye nazaran daha iyyiz kuzum balık yağına başladım son günler de zorla içiyor ama vermeye çalışıyorum iştahını açar diye aldım🌸Bende özlemişim kuzum Metehanın iştahı düzelir inşallah çok yordu yavrum seni geçecek bu günler de🥰💕
Elif311 Deletedmom_49 şu hazır meyve pürelerini denediniz mi hiç. Torbada olanları emerek kendisi yiyor. Eğer yerde o torbalarda satılıyor yıkanabilir çorbaları falan denersin
Deletedmom_49 ZehraSareMom ben de 1 aydır kullanıyorum kuzum. Mollers marka. İnşallah yaa gerçekten en önce sağlık sonra bu iştah konusu en çok istediğim şey ❤️ inşallah kuzum Rabbim sarenin de iştahıni açsın 🌸🙏
ZehraSareMom Deletedmom_49 Canım o aylarda Zehra Sare de aynı Mete gibiydi 18 aylığız yeni yeni düzeliyor iştahı
baderya Deletedmom_49 merhaba tam olarak aynı durumdayız uzun zaman olmuş kestiniz mi sütten iştahı arttı mı nedir durumunuz yazın ne olur
Deletedmom_49 baderya malesef kesemedimm beceremedim. Kafam kaldırmadi ağlamasına. İştahı zerre yok. Sabahtan beri sinir krizi geçiriyorum resmen. Nefret ettim bu ek gıda olayindan