Ayazmom1 Kızlar tesettür elbise modeli atar mısınız bana yada güvenilir alışveriş yaptığınız site de olur düğünümüz var bayramdan sonra elbiseye ihtiyacım var şimdiden Thank You 💙
KahveliVera Ayazmom1 moda selvime bakabilirsiniz kumaslar ölçüler hiç şaşmaz kaoida ödemeli hemde ben sürekli oradan alisveris yapiyorum ☺️
Halimea Ayazmom1 lamia giyim Lamelif giyim, Kamil keskin Tessettur dunyası Gizce giyim Sefamerve Modanisa Aklıma gelenleri yazdım🤗
ballicorek_ahmet KahveliVera bende surekli oradan yapiyorum başka sitelere bakmiyorum hiç. Bicok siteye gore de uygundu fiyatlari ama orasi da baya fiyat arttirdi
KahveliVera ballicorek_ahmet yaaa arttirdi mi yaa çocuk doğduğundan beri kendime dün birsey sipariş ettim desem ahaha valla bayramlık bile bakmıyorum kendime 😅
ballicorek_ahmet Halimea gizce yi goruyorum güzel ürunlerde var hic alisveris yaptiniz mi kumasi falan nasil yaptiysaniz güvdnilir bir sitr mi
Kubralskk Ayazmom1 benim zevkimi birçok kişi beğenir. Sana 2 tane net adres vereyim abiye düşünüyorsan Yusemtesettür. Sade ve şık giyim düşünüyorsan Hazaaofficial.