Ysfilayda26 Merhaba anneler oğlum 1 yaşına girdi inek sütü hakkında kafam karışık sizce inek sütü vermelimiyim 9 aya kadar kendi sütümü aldı daha sonrasında formül mama ve ek gıda sizler neler yaptınız bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz ☺️
Sarikuzumalp Ysfilayda26 2 yaşa kadar önermiyor doktorlar onun yerine kefir peynir yoğurt ayran falan vermelisiniz bence ☺️
Ysmndfne Ysfilayda26 herkesin anneliği bebeğine canım ben kızım 13 ayın içinde veriyorum ama sütle su yarı yarıya olacak şekilde zaten sadece geceleri süt içiyor
Mom89_ Ysfilayda26 bize doktor 15 aya kadar bekle demişti . Sütün acelesi yok demişti . Yoğurt yesin demişti . Kızımda 15 aylık vermiyorum süt . Ama şöyleki kendimize muhallebi falan yaptığımda tatmak isterse bi kasık veriyorum . Yada dışarda bi tatlı bişey yediğimizde veriyorum ucundan merakı gitsin diye . Onuda daha yeni yeni vermeye basladım 1 yaslarındayken hiç bi sekilde vermiyordum :) sizde vermeyin bence acelesi yok . Yoğurt daha önemli
Ysfilayda26 Sarikuzumalp peynir seviyor ama yoğurttan nefret ediyor ne yaptıysam yoğurt yediremedim 😭
Mom89_ Ysfilayda26 naneli ayran falan yap öyle dene istersen . Ayran da yoğurt yerine geöer sonuçta. Ve nane güzel bir aromada veriyor . sever bence bebeğiniz :)
Sarikuzumalp Ysfilayda26 İçerisine evde muz çilek falan çekip katsanız belki sever denediniz mi ben bazen öyle yapıyorum ☺️
Ysmndfne Ysfilayda26 sürekli içse bende vermezdim belki fakat biz sadece geceleri içtiğimizden veriyorum şükür bir sıkıntı da yaşamadım kilo vs de iyi
Badehandeyldz Ysfilayda26 ben gece emziriyordum 1 yaşına kadar sadece emzirdim memeyi kestim 1 biberon (150 ml kadar) inek sütü verdim 1,5 yaşında kendisi kalkmamaya başladı gece beslenmesini kestik