Nisanida Sut sut urunu içermeyen makarna varmi 😔 sut alerjisi anneler neler yiorsunuz nasil beskniyorsunuz,sut diyeti yapio gecen oldumu..
Nurselihiranur Nisanida ankara makarna var yiyebilirsiniz sütün dışında inek etide hatta bazen tavukta alerjiyi tetikleyebiliyor ben et süt kuruyemiş yumurta tahin susam tropik meyveler kırmızı meyveler hiçbirini tüketmiyorum sadece kuzu eti bir sürü tarif var nefis yemekte kek tatlı flan zamanla öğreniyorsun😂
Nurselihiranur Nisanida birde kapalı tüm gısalar yasak kabartma tozu bile karbonat kullanıyorum onun yerine
Burcuckmk Nisanida ankara makarna yapıyordum ben Hem sut hem yumurta alerjisi vardi ama yoğunluk yumurtaydı bizim suan 10 aylik emmiyor sut urunleri verebiliyorum ama sadece sut yasak
Nefeess Nurselihiranur Allah yardımcınız olsun ne kaldı ki geride 🥺bu arada makarnada süt yokki ben de diyetteyim Filiz Makarna alırız hep arkasında sadece su ve buğday yazıyor eser miktarda yumurta olabilir diyor yanlış bir şey yapmamışim bu zamana kadar değil mi?🤔
Nurselihiranur Nisanida ev salçası genelde çok nadir kapalı alıyorum koruyucu olmayanları tercih ediyorum bu arada turşu ve salamura ütünlerde alerjisini teikledi onlarıda yemiyorum
Nurselihiranur Nefeess yok yok bizim yumurta alerjimizde var o yüzden ben sadcee ankara yiyebiliyorum karıştırdım artık neyde ne vardı 😂
Nurselihiranur Nefeess kabartma tozunu doktor söyledi bazen yapabiliyor diye hatta vanilya kullanabilirsin ddi ama o bile yaptı diyebilirim anında anlaşılıyo hemde uyumuyor baya uzun süre bi kaçak olduğu zaman gerçekten kapalı gıdalarda neler var merak eder oldum
Nefeess Nurselihiranur Ne oluyor mesela anında anlaşılıyor demişsiniz paketli gıda tüketemiyorum sadece birkaç kez meyve suyu içtim sonradan farkettim eser miktarda süt olabilir yazıyor ama kızımda hiç bir şey olmadı merak ediyorum alerjisi olsa bu kadar küçük kacakta bile kendini belli eder miydi?
Nurselihiranur Nefeess daha geç geçer uykuya bnm kızım alerjisi turruğunda kakası değişir ya ishal olur ya yeşil yapar balgamlı ordan anlıyorum ama bazen ertesi gğnde tepki verebiliyor
K07- Nisanida arbella markasının şehriye makarnalarında süt yumurta yok canım. Pastavilla da da yok bildiğim kadarıyla ama alırken mutlaka yine de etiketine bak.
Berii Nisanida bizde çoklu besin alerjisi vardı atlattık şükür, makarnaların çoğu sütsüz ve yumurtasız zaten internette çok tarif var sütsüz Face de bi sayfa vardı ordan bakarsanız size yardımcı olacak çok anne olacaktır