limonkolonyasi Merhaba hanimlar 🌸 kullanıp memnun olduğunuz veya şunu kullanıyorum iyi değil dediginiz süpürme ve mop özellikli robot hangisi ?
theAna limonkolonyasi xiaomi vacuum mop kullanıyorum çok güzel toz saç ne varsa topluyor. Mopunu sadece mutfakta kullanıyorum.
MomLiya limonkolonyasi Evet baya iyi modları var zaten mop özelliği de süper büyük kurtarıcım benim iyiki almışım
mlkalken limonkolonyasi ben mop özelliğinide kullanıyorum çünkü hergün evi sildiğim için bir gün mop birgün elimle siliyorum pırıl pırıl o sildikten sonra kontrol ediyorum bir tane toz yok benimki 60 dakikada bitiriyo %60 şarjı kalmış oluyo
limonkolonyasi theAna saolun roborock s6 o da aklımda ama nasil olduğunu tam bilemiyorum tabi danışmak istedim buradaki annelere
Nurkaraca Roborock s6 aldım cok araştırıp aldım tek kelimeyle muhteşem. Özellikle kamera özelliği o kadar iyi ki ilerde bakıcı vs olduğunda bile işe yarar. Çekim gücü de iyi özelliklerini inceleyin beğenirsiniz
limonkolonyasi Nurkaraca aradığım yorum 😃 teşekkür ederim cevabınız için bende s6 kafamda olan ama nasıl diye bilmediğim için post açıp sormak istedim