Sarisin Beyzaafat ne yaparsanız yapın belli süreye kadar dökülmeye devam edicek 🤷♀️ 4-5 aydan sonra dökülmesi durdu benim saçlarımın. Bu da doğumdan sonra doğal bir süreç diye değerlendiriyorum kendimce 🤗
gokalp06 Beyzaafat doğumdan 3 ay sonra dökülmeye başladı benim. Aşırı dökülüyor banyoda ayrı, tararken ayrı, uyandığımda yastığın üstü, halılar ,her yer saç çok korkuyorum hiç böyle olmamaıştı aşırı dökülüyor kel kalavağım diye korkuyorum.
gokalp06 Beyzaafat doğumdan 3 ay sonra dökülmeye başladı benim. Aşırı dökülüyor banyoda ayrı, tararken ayrı, uyandığımda yastığın üstü, halılar ,her yer saç çok korkuyorum hiç böyle olmamaıştı aşırı dökülüyor kel kalavağım diye korkuyorum.
Busra4509 Benim de saçlarım elimi attığım gibi tutam tutam dökülüyor. Bir çare bulan varsa yazar umarım.
Asilkuzey Beni de dogumdan 3 ay sonra basladi dokulmeye cok sinir bozucu bi durum nasil basedecegiz bilen varsa yazsin ltfn
caganinannesi Beyzaafat hiç bişey 🤷🏻♀️ Bi süre döküldü sonra kendiliğinden durdu simdi o dökülenler geri cıkıyo kücük kücük 😊
kuzeyto Beyzaafat engellenemiyo canim, saclar yenileniyo. Hamileyken buyume evresinde kaliyo, dogumdan sonra dokulme evresine giriyo saclar. Ama merak etme yavas yavas azaliyo dokulmesi ve yerine daha guzel sac cikiyo👍🏻
Sznkr76 Arin31 ben de yeni aldım bir arkadaşım da işe yaramış ben de bıttım sabunundan memnun kalmadım