Reyhan55 Baloglum4 anlamıyorum hamile kalmaktan korkup nasıl korunmasiz ilişki yasayabiliyosnz ben hap+geri çekilme yaptığım halde icin içimi yiyo korkudan
Baloglum4 Reyhan55 oglum 2 bucuk yasinda simdiye kadar hep geri cekilme yoluyla korunduk, bu ay ilk defa 1 sefer korunmadan iliski yasadik. Artik bende istiyorum aslinda ogluma kardeş gelsin, ama yine de git gel yasiyor insan🤷♀️ Olursa da Rabbimden artık
Deletedmom_13 Baloglum4 olabilir korunmasız her ilişkide ihtimal vardır bi kaç güne adetiniz gelmezse test yapın 🥳
Baloglum4 Deletedmom_13 1 sefer korunmasiz iliski yasadik o 1 sefer de tutmus mudur ki 🤭 Esimden bugun test istedim bakalim aksam yapacağım 🤗
Deletedmom_13 Baloglum4 zaten tek ilişkide hamile kalınmıyor mu? Bi kaç ilişki birleşip öyle bebek olmuyor ya 😄
Rumeysa28 Baloglum4 her gecikme hamilelik değildir adet öncesi lekelenme oluyor benimde 1 hafta gecikme vardı 2 3 gündür kahverengi akıntı vardı gece olan oldu 😄😄😄 heee eğer çokda şüpheliysen git acile beta hcg baktır
Baloglum4 Rumeysa28 benim ilk defa böyle bisey başıma geldi, normalde adet olduğum zaman hemen gelirdi kan bu sefer lekelenmeler tarzinda oldu bacaklarimdan belli agri var sirt ağrısı falan
Baloglum4 Deletedmom_13 genelde yumurtlama gunleri oluyor ya birliktelik olundugu zaman hamile kaliniyor, o 1 gunde demek benim oyle biseye denk geldi 🙈😂
Dogabebekkk Baloglum4 merhaba test yaptınız mı? Benim de gecikme var sağ kasıkt batma var adetim 10 güne yakın gecikti ama idrar testi negatif