Efeninanasi Kızlar bebegım 4,5 aylık. O kadar saçlarım dökülüyor ki anlatamam heryer sac evde😭sız bir care buldunjzmu bu dogum sonrası saç dökülmesine yardım ediiiinn
irva Efeninanasi 17 aylık oğlum dökülme azaldı öyle aman aman dökülmüyor.Ama çaresini ne yaptıysam bulamadım.🤦♀️
Betlnr Efeninanasi benim de öyle herkes bebeğin seni tanımaya başlıyor diye oluyor dedi inanın o kadar dökülüyor ki saçımı açmaya banyo yapmaya kokruyrum ama herkes öyle diyor
Efeninanasi Happydef hadi ya şu an onu kullanıyorum gerçi üç aydır falan aynı kullanıyorum ikili almıstım ındıırmden. Bana işlemedi sanırım😢
Happydef Efeninanasi hmm olabilir bana bir o yaramıştı. Doktora da gidebilirsin vitamin falan veriyor
Prettymom Efeninanasi restorexi duydum ne kadar etkili bilmiyorum onu aldım deneyeceğim. Hamileyken kullandigim mutlivitamine tekrar başladım. Ben de kel kalmayı bekliyorum sonum ona doğru gidiyor. Bir de urban care keratin kafein varmış mor sise o da iyi diyorlar restorex fayda etmezse onu da deneyeceğim.
Uraz21 Benimde çok fazla dökülüyor tresan ısırgan otu şampuanı aldım bi kaç kere kullandım şuan biraz daha az ama tamamen durdu diyemem hala bebeğimin üzerinden saçlarımı topluyorum evde her yerde saçlarım var etkili bi çözüm varsa alırım bi dal 🙏🏻
Momdady2021 Efeninanasi benim de öyle bende görümcemin tavsiyesiyle Ebru şallı nın şampuanına başladım 1 kutu bitti düzelme var gibi bi tık 1 seneye yakındır kullanıyorum ablam saçları o kadar güzel oldu ki dökülme durdu uzadı felan bi umut bende aldım