merveynl İnanılmaz huzursuz, uykuya dalamıyor dalsa bile çok kısa süreli sürekli mız mız çığlık atarak ağlıyor.. var mı benim gibi 4.ay atağı yaşayan ? Nasıl atlattınız ?
Enesinannesi1 merveynl sizdede böyle durup dururken birden sanki biyeri cok acimis gibi ağlıyomu bağıra bağıra ya? Bizde bu başladi
ttugceymenn merveynl Maalesef bizde öyleyiz 2 gündür gün içinde çok iyi ama uykusu geldiğinde çocuk başka bir çocuk oluyor sanki🤦🏼♀️
Masalingonunannesi Enesinannesi1 bende varım tamd dediginiz gibi sanki bi yerind bisey yapiyoz gibi çığlık kopariyo
Prettymom Enesinannesi1 uykudan uyanınca bana cilveli cilveli gülen bebek gitti ben niye uyandim diye bas bas bağıran çığlık atan bebek geldi. Susturamıyorum da bir türlü. Uykuları zaten 10 dk. Dün 4. Ay aşısı yapıldı bir de evlere şenlik gece 1 de uyuyakalmisim en son eşimle görümcem uyutmuslar. Bugün yalnızım evde aglamayacam dedim de yine dayanamadım vücudumdaki ağrılar beni bitiriyor yeni kucağı bırakmıştı tekrar başladı yatağa yatıramıyorum bir yeri ağrıyor gibi ağlıyor. Bugün aşı yerlerine hafifçe dokundum denemek için ses etmedi cani yanmıyor diye düşünüyorum. Nasıl atlatacağım bu dönemi hicbir fikrim yok ya 🙄
merveynl Prettymom Aynı şekilde uykudan çığlıkla uyanıyor Allah yardımcımız olsun ben de ne yapacağım bilmiyorum