Kitapperest Çok kararsızım işten geldim oruç değilim ev aşırı tozlu çocuk uyurken supureyim diyorum ama alt kattaki rahatsız olur mu acaba yarın da oruç olma ihtimalim var 😏🤔
Kadifemsii Kitapperest komşum şuan süpürge açsa rahatsız olmam . Hastam yok uyuyan yok sıkıntı yok bence
UraSsmom Kitapperest Çok sesi yoksa sıkıntı olmaz bence. Ben açınca diğer odada çocuğum uyanmıyo az sesi
cankuzularim Benim süpürge sessiz valla gece çok çalıştırdım ama uyuyan çocuklarım bile duymaz sesini bu saat te sesli bor süpürge için de geç değil her zaman yapmıyorsaniz komsulariniz bunu dert etmez bence
AgentMom Kitapperest arada sırada olursa sıkıntı olmaz ama hergün aynı saatte olursa rahatsız edebilir
Kitapperest İlk defa oldu bazen çok nadir cam kırılırsa vs 5 sn de çekerim ama ilk defa bugün çektim artık umarım rahatsız olmamıştır herkese teşekkürler 🌸
Lulemom Kitapperest süpürgenin sesi duyulmaz ama yere sürdükçe o çok ses çıkarıyo. Üst komşumdan biliyorum sağolsun gecesi gündüzü yok.🤦🏼♀️ Ben 6 dan sonra çalıştırmam. İşten geliyo alt komşum. Rahatsız olur diye. Ama tabi mecbur bi durum olursa çalıştırılır. Alt komşuda zaten sürekli olmayan bişeyden rahatsız olmaz bence. İdare edilir o kadarlık.