Cocuğum çok yaramaz çekyatlarin üzerinde bir sey olsun istemiyor yerlere atıyor o problem değil toplarım kırlentlerim fermuarlı astarlı hepsini yere atıp fermuarlarini cekiyor astarıni süngerini dışına çikarıyor güzel dille kızmadan olmaz diyorum 1 bucuk yasında ama anlamıyor 😢 mutfakta bulasık yıkıyordum bir arkamı döndüm ki bütün kırlentler kılıftan cıkmış süngerler yerlerde kırlentin fermuari patlamış 😪 yemek yerken mama sandalyesine oturmuyor kucagımda yiyor eline ekmek salata ne alsa doyana kadar yiyor sonra agzında parcalayip tükürüyor mutfaktaki çöp kovasinı getirip üzerine cıkıyor arabasi var uzerine binip gezmek yerine üzerine cikıp dikiliyor atlıyor oyuncaklarıni tv ye atıyor perdeyi disleye disleye yırttı bugün kiyafetlerini de ısırıp disliyor sürekli kafam bedenim o kadar yorgun ki baskasınin cocuklarina bakiyorum normal benim kız erkek cocuğu gibi neden böyle acaba babaannesine gidince yapmak istiyor kadin yapma kızım diyor uyariyor onu dinliyor ama evde benim sözümu dinlemiyor ya da esim yapma desin onu dinliyor ben söz dinletemiyorum