Ada-Lina Merhaba kızlar kızım 9 aylık yaklaşık bir aydır emekliyor hiç durmuyor o yüzden dizleri sürekli morarıyor diz kısmı karardı zaten beyaz tenli bu durum büyüdükçe geçiyor mu ya üzülüyorum valla 😣
Burculicee Ada-Lina e bebekten yada başka bebek mağazasından dizleri için korumalık alabilirsin yada çorap ve süngerle sizde yapabilirsiniz
Ada-Lina Gzm15092021 yok canım almadım instagramda doktoranneninblogu var o almış çok gereksiz olduğunu çocuğun dizinde durmadığını kaydığını anlattı o yüzden almamamıştım ama bende bi şans vereyim teşekkür ederim 🥰
Ada-Lina Smyyeolcr13 yaa çok sevindim öyle kararmış görünce insan üzülüyor canı yanmıyor ama demekki çünkü emeklemeye devam ediyor hem de hiç durmadan 🤦🏻♀️
Ada-Lina Mslakn instagramda doktoranneninblogu var o almış çok gereksiz olduğunu çocuğun dizinde durmadığını kaydığını anlattı o yüzden almamamıştım ama bende bi şans vereyim teşekkür ederim canım 🥰
Ada-Lina Burculicee korumalıklar kayıyormuş işe yaramıyor diye almamıştım 😢 çorapın ayaklarını kesip dizine kadar çıkaracağım değil mi aslında çok mantıklı çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻