meyrakus Kızlar benim bebeğimin sindirim sıkıntısı var emdikten sonra gazını cıkarsamda yatınca nerdeyse 1 saat sindirene kadar rahat etmiyor. Hep mızmız oluyor uykusunda bile doktora anlattım bu damlayı verdi gazına da iyi gelebilir dedi kullanan varmı
Saadet14 meyrakus Canim biz cok faydasini gorduk 3.kutuyu aldik ama kullanmadik bile gerek kalmadi 2 kutu da olayi cozdu damla ama iste her damla her bebege etki etmiyor bize ilk sab simplex verdi hic fayda etmedi aksine çok fena yapti bebegi relactaz cok iyi geldi bize. Bana her emzirme oncesi verebilirsin gunde 8 kez 5 damla
meyrakus Saadet14 sab bizdede sadece ilk zamanlar biraz fayda etti sonradan hiç faydası olmadı boşuna ilaç yüklüyoruz çocukların vücuduna. Doktor SAb kesti faydası yoksa boşuna verme dedi bende emzirme öncesi veriyorum midesini rahatlattı sanki ama inşallah dediğiniz gibi gazına da fayda eder 🤲
Yusufsmommy Bizde kullandık hatta şuan üçüncü kutudayım ama eskisi kadar düzenli kullanmıyor. Farkettim ki onu kullandığım zamanlarda daha sakin oluyor. Şuan üç buçuk aylık eskiye nazaran biraz iyi
Saadet14 meyrakus Aynen kuzum ya kucucuk bedenleri simdiden kimyasal aliyor ama sanci cekmesine dayanamiyor insan 2 kutu kullandik 3.yu aldik ama dedim bi vermeyek bakalim nasil olucak kendi kendine ogrensin sonra baktik kendi yapio zaman zaman hala yaşıyoruz ama vermedik duruyor oyle valla o ilac cok iyi geldi bize canim insallah size de faydasi olur Kuzu bir de sen sabahlari ac karna 1 bardak suya 1 cay kasigi kimyon kat ic ben oyle yaptim