Mirac05 yok canm oyle buyuk seyler degil cok sukur ana bunyeleri xayf oldugu icin etkileniyolar dogar dogmaz akciger enfeksiyonu gecrdi 1 hafta hastanede kaldi ay cok aciydi eve gittik bir gun sonra kucagmdan aldilar cok uzulmustum neyse sonra cikti aglamaktan mahvoluyodu kolikfilan dediler ne yapiyodak susmuyodu asiri gazliydi gazdan dediler sonra ogrendk meger kolik molik hikaye hepsi idrrar yoku enfeksiyobuymus inanirmisin cok agliyodu okadar uzuluyodumki hayatm hep boylemi gecicek hic susmayan bi bebek neresi aciyo allahim diye aglarfim uyudum ruyamda kizm idrarni yaparken agliyodu uyandm esime dedim nolur gidip tahll yapalm guldu bana ruyaylami hareket etcen dedi bi gittik idrar yolu enfeksiyonu yuksek derecede varms nyse antibyotkle duZeldi aglamalar azaldi butti 15 gun sonra bidaha enfeksiyon oldu yine antobyotk kilo almasni durdurdu enfeksyon sonra hadi oda bitti dedim kusmalari reflusu cikti goz damar tikankligi vardi gozleri capaktan kaoandi hadi oda bitti allahim vajinal yapisiklik cikti okadar cok sey yasadiki kizm doktor hep almamsini bosver kilo vermiyo ya sukret dedi hep ama iyiz artk etrafa gulucukleriyle nese sacan bal bi kiz oldu 😍 asiri harkeetli bi kz yerinde durmuyo kipir kipir 🤩