Arnkck Kalça ultrasonu için devletten hangi bölümden sıra almamız gerekiyor, aynı gün çekiyorlar mı ?Tam 30. gününde mi götürmeliyiz? Tecrübeli anneler bilgilendirirse sevinirim.
Esra57 Arnkck herhangi bölümden sıra almıyorsunuz doğum yaptığınız hastaneye giderek kalça ultrasonu için geldiğimizi belirtesiniz eğer sizi ona gore yönlendiriyorlar biz göz muayenesini hemen olduk ama kalça ultrasonu için saat verdiler o saatte gittik ☺️
Deletedmom_58 Arnkck ortopediden randevu aldım o şeklde ultrasona yönlendirip sonucuna yine ortopedi doktoru baktı
secoz Arnkck devlet hastanesinde istersen çocuk hastalıkları Travmatolojiye alıyorsun biz öyle aldık önce doktor muayene etti sonra ultrasona gönderdi sora yoktu sonucu hemen verdiler doktora götürdük baktı sorun yok dedi sonra onu aldık özeldeki doktora gösterdik 😊 2.5 aylıktı
Taskrn17 Arnkck biz 45 günlükken devlet hastanesi çocuk doktoruna gittik ultrasona yönlendirdi hemen bakıldı
1prensannesi06 Deletedmom_58 biz 4 aylık olduk randevu almakta sıkıntı oldu 3. Ay aldık geri falan attılar bugün götürdük solda hafif açıklık var ortopedi baksın dediler :(
Deletedmom_58 1prensannesi06 inşallah canım iki bez bağla sen birdahaki kontrole kadar hatta bir ay kullan geçmiş olsun yavrucagimiza
MihribanEr Arnkck ben cocuk doktorundan randevu aldim.sikayetiniz ne dedi bende kalca ultrasonu icin geldim dedim bana usgden randevu almami soyledi gidip usgden randevu aldim cektirdim 2.ayin sonunda yapiliyor genelde