Fatmaersoy Merhaba arkadaşlar yeni doğum yaptım doğum parası nasıl alınır nereye başvurulur bilginiz varmı
aybarsgokalp Fatmaersoy doğum parası için ilçenizin sosyal hizmetlerine başvurmanız gerekiyor süt parası için de doğum yaptığınız hastane rapor işlemesi gerekiyormuş başka yere başvurmanıza gerek kalmıyor
22032022 Fatmaersoy hastaneden bi kagıt veriliyor onunla sosyal hizmetlere başvurmanız gerek Süt yardımı için ama rapor parasını diyorsanız onu zaten belgeyi muhasebeciye veya iş yerinize veriyorsunuz daha sonra ptt ye yatıyor
Arzuuk62 Fatmaersoy 19 marta doğum yaptım hastaneden rapor alıp muhasebeye yolladık bebeğim 20 günlükken emzirme parası ve 5 bin tl para yatırdılar pttden çektim ama sgkyı arayıp banka ibanınızı verebiliyorsunuz 8 bin de rapor bitikten sonra yatırıcaklarmış
Rumeysa28 Fatmaersoy ben yanlış hatırlamıyorsam 2 ay sonra gitmiştim tam net hatırlamıyorum ama ne kadar erken o kadar iyi
Alyaminel Nüfus cüzdanını çıkarırken söylüyorsunuz onlara sisteme işliyor bi kaç aya kadar da pttden çekiyorsunuz e devlette de görebilirsiniz
Alyaminel Fatmaersoy e-devlet üzerinden doğum parası diye kontrol edin belki sisteme düşmüştür eğer düşmüşse PTT den cekebilirsiniz
Fatmaersoy Arzuuk62 eşiniz memur mu ben gittim aile sosyale resmi yaziyla başvuru yapacaksınız dedi siz nasıl okadar aldınız nasıl yaptınız 300 tl benim yapacağım
Alyaminel Fatmaersoy bazen oluyor kimlik işini hallederken nüfustakiler soylemeden de hallediyor edevlette gözükmüyorsa önce telefonla arayın olmazsa da gidip başvuru yaparsınız