Samilinannesi Merhaba kızlar bebeğim 2 ay 18 günlük , bir ay sonrası için sünnet düşünüyoruz , sizce erken mi, biraz endiseliyim anestezi yapılır bı zararı olur falan diye , bir de ameliyat sonrası bakım nasıl olur tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim 👶💙
Aleyna55 Samilinannesi 10 günde iyileşi bu zamanlarda yaptirmak cok iyi hafif atlatiyo bi ilk gece cok aglar oda cisini yaptikca ama ilerde cok rahat edersin
mujganavdn Samilinannesi lokal olabilir boşuna uyutma. Küçükken çabuk iyileşiyormuş ben de 4 günlğktü yaptırdım. Keşke büyüyünce yaptırsaydım diyorum çok üzüldüm. Kocaman şişti morardı çok zordu benim için
Ebruferit Samilinannesi ben tam 3 aylıkken yaptırdim sadece o bölgeyi uyusturdulr o kadar 5 dk cıktı anestezi etkisi geçince ilk cisinde ağladı sonra toparladı aklım olsa 40 ında yaptirirdim
Ebru_1990 Samilinannesi bizde 25 günlükken yaptırdık uyutulmadı lokal anestezi ile oldu hiç bir zorlukta yaşamadım huysuzluk acılı ağlama vs gibi şeyler olmadı 10 güne toparladı tamamen
Susam_K19 Samilinannesi biz 17 gunlukken yaptirdik hicte bisey hissetmedik zaten gazliydi o arada oda kaynadi gitti bence biran once yaptirin zaten huysuzlar bu arada oda olur biter bi hafta kadar bakimina dikkat etmeniz bol bez degistirmeniz kremleri duzgun saatli kullanmaniz yeterli oluyor
Erda Samilinannesi 7 günlükken yaptırdık şuan 15 günlük hiç bir sorun yaşamadık ne çiş yaparken ne altını alırken iyi ki yaptırmışız diyorum
shachi Samilinannesi 4 çocuk drundan görüş aldık biri prof kendi drumuz hepsi en erken 4 ay ideali 6 ay civarı dedi tabi erken yapılması için gerekli tıbbi bir durum yoksa..