Busratoprak Kızlar 40 günlük bebeğim var ilk günden beri göğüs yaralarımdan dolayı kan içiriyorum çocuğuma ,maddi durum sıkıntılı mamaya alıştırıp sürekli mama alamam maalesef ağlaya ağlaya silikon uç ile emziriyorum elinde şuan kullanmadığı gümüş kapak olan var mı bir süre kullansam tekrar geri versem ,gerçekten çok zor durumdayım uyanacak emecek diye aklım çıkıyor ,doktorum kapaklar geçirir dedi hiçbir krem yağ fayda etmiyor tek çarem kapaklar kaldı ama çok pahalılar maalesef
Yeliz Busratoprak açık bırak memelerini 2 güne geçer. Hava alması hızlı iyileşmesini sağlar. Kendi sütünü yada zeytinyağı sür açık gez. Eski bir badinin meme uçlarını kes onu giy. İşe yaradığını göreveksin.
Aslancik Busratoprak canim gecmis olsun elimde olsa seve seve gonderirdim fakat hic kullanmadim mutlaka birilerinde vardir ve ulastirirlar diye dusunuyorum en kotu tutumlu anne diye bicsite var oraya yada letgoya bakabilirsin belki daha uyguna bulunur
Nazo18 Busratoprak benim de bebeğim 15 günlük ilk üçgün emzirirken yara olmuştu göğüs uçlarım sadece memeucunu alıyorsa ağzına bebeğin yara oluyor kahverengi kısmıyla birlikte almasını sağlarsan ağzına geçiyor
OzlemDoganay Busratoprak canım ayva çekirdeğini zeytinyağı ile karıştır jel gibi olur hafiften o. Onu sürekli göğsüne sür geçer inşallah ben gümüş kapak kullanmadım böyle geçti veya krem sür lanolin içeren
Yeliz Busratoprak yapcak bişi yok tembihle onlara girmesinler odaya. Odadan çıkarken üstüne hırka bişi alırsın. Ama sakın göğüs pedi vs kullanma onlar daha kötü yapıyor. Sağlığın daha önemli unutma.
Busratoprak Nazo18 çok acıyor kendi göğsümü veremiyorum ki silikon uç ile emziriyorum göğüs ucum hiç yoktu şimdi çok az var ama oğlumu kucağımdan fırlatacak gibi oluyorum uçla bile ilk sütü çekerken
Busratoprak OzlemDoganay Ayvalık çekirdeğini denemedim ama çok fazla krem kullandım , kantaron yağı kullandım ,zeytin yağı , kakao yağı , hiçbiri geçirmiyor ,emzirmeyi hiç böyle düsünmemistim
Asli26 Busratoprak canım benim özelden mesaj atılıyor mu bilmiyorum ama bana adresini ulaştırır mısın?