sevil541 Bebeğim nerdeyse 6 aylık. Tadımlara başladık ama ne tattırsam limon yemiş gibi yüzünü ekşitiyor, titriyor/ürperiyor. Başına böyle gelmiş anneler var mı?
Arenbuse58 sevil541 evet çünkü garipsiyolar beğenmiyorlar yada 😂 bizimki 10 aylık her çorba veriismde limon vermiş gibi yüzünü burusturuyor
Emmusalp sevil541 canım benim oğlumda yapıyor ama sen pes etme bi kaç kere daha vermeyi teklf et yine yaparsa zorlama bi kaç gün sonra tekrar aynı şeyi ver yine. Damak tatları henüz alışık değil ondan öyle yapıyorlar
Ozii0614 Bugün aynı şeyi bende yaşadım. 4 gün oldu ek gıda başlayalı yoğurtla başlamıştık bugün havuç verdim öğürme gibi yaptı titredi falan biraz zorlayınca da kustu 🥺ne yapmak gerekiyor bilmiyorum 🤷♀️
MinikkMucizemm Ozii0614 Biz de ek godaya başlıycaz çok az bi süre kaldı. acaba yoğurdu inek sütü sütçülerin sattığından alıp kaynatıp mayaladığınızdan mı kullanıyorsunuz?
Ozii0614 MinikkMucizemm evet çiğ sütten yapıyorum. Tanıdığımız güvendiğimiz yerden alıyorum kaynatıyorum. Marketlerde probiyotik mayalar var onlarla mayalıyorum. Tadı bayağı güzel oluyor ve taş gibi tavsiye ederim.