elifayz 6 aylik bebeklerinizle nasil vakit geciriyorsunuz gun içerisinde neler yapiyorsunuz kac saatte bir günde kaç defa uyutuyorsunuz
Emir_mom elifayz Biraz oyun halisinda oynuyoruz biraz zeka kartlarıyla oynuyoruz birazcık da normal oyuncaklarıyla oynuyoruz ve gözlemim altında 15 dakika örümcek biniyor.Gün içerisinde dört uyku yapıyoruz öğlen uykusu iki saat diğer uykuları şekerleme 🙂( uykuyu sevmiyorda küçük beyimiz)
gamzeli34 elifayz en fazla bir saat uyuyor 4 kere filan uyuyor. Ek gıdaya da geçtik onu bunu yedirelim saati gelmiş derken akşam oluyor. Sesli yürüteç aldım onunla oynuyor, diğer oyuncakları ile oynuyor,kitap okuyorum, müzik dinliyoruz bu şekilde geçiyor
EkiminAnnesi elifayz ay bana uyku demeyin. Uyku kelimesini duymak görmek istemiyorum artık şahsen kendisiyle baya uzağız ya. 70 yaşında hissediyorım kendimi 😅
elifayz Emir_mom bizimki çabuk sıkılıyor sürekli kucakta olmak istiyor hiç oyalayamiyorum hemen bağırmaya başlıyor bensiz hayatta durmuyor yemek zor yiyorum😔
Emir_mom elifayz Bizde öyleyiz anlattıklarımı beraber yapıyoruz yoksa sürekli kucak istiyor odadan çıktığımı görür görmez ağlıyor 🤷🏼♀️
elifayz esos93 gün içinde benimki fazla uyku istiyor 5 6 defa oluyor gece uykuya geçene kadar genelde yarim saat bir saat uyuyor ama çok mizmiz sürekli kucakta bırakıp bisi yapamıyorum ek gıdayı bile istekli değil instada anneleri görünce özeniyorum valla çocukları kendi zaman geçiriyor ne zaman düzelecek bu durum bilmem