Hilal64_duruR Arkadaşlar bebeğinize hangi ayda ek gıdaya başladınız 5 aylık bebeğim neler verebilirim
Zlm Hilal64_duruR anne sütü aliyosa 6 ya kadar bekleyin bence ben 4 aylık başladım sebze tadimlari ile
Milena11 Hilal64_duruR 4.5 ayda başladık ama ek gıda başlangıcı bebeğe özel birşey bebeğiniz ek gıdaya hazır mı değil mi önemli olan o zaten tadım yaptıracaksınız başlangıöta. Eğer destekli desteksiz oturabiliyorsa dil atma reflexi kaybolduysa sofra da yemeklere sulanıyorsa hazırdır. Yoğurtla yada kabak havuç gibi sebzeleri tek tek buharda pişirip verebilirsiniz
Kuzeymiram Hilal64_duruR 5 ay 25 gunlukmuydu neydi basladim kabak, havuc, patates , avokado , balkabagi ama bizde kabak havuc avokado alerji yapti doktoruna danisip doktorunla beraber ilerleyebilirsin cnm daha iyi olur cunku 5 ay alerjiye cok yatkin bir ay
Hilal64_duruR Sütum olmadığı için mama içiyor genelde emziriyordum ama şimdi emmiyor tiksindi herhalde o yüzden arada birşeyler vermek istiyorum o yüzden
Hilal64_duruR Yoğurt tattirdim alerjisi varmı diye bakmak için hiç birşey olmadı sonra elma verdim gene olmadı şimdi ne vericemm çok kararsızım kabak gobo şeyleri verebilir miyim veya nasıl vermeliyim