Minedemir Az önce beyaz eşya postu açmıştım . Ona ek olarak elektrikli süpürge çekim emiş gücü çooookk iyi dediğiniz elektrik süpürgesi önerisi alabilir miyim . Ya da kesinle alma uzak dur dediğiniz ? 🌹♥️
reynwoman Minedemir kırmızı siyah renkli olan Philips marathon alma ben aldım iki ay içinde çöp oldu parçaları çok dandik bir iki ev süpürmede ucunun tekerlekleri koptu iki ay içinde motoru yandı vs vs şimdi bende süpürgesiz kaldım araştırma içindeyim 😂
Elfelf475 Minedemir Philips maraton 9145 bendeki sanırım baya baya iyi çekiyor aşırı memnunum halıdan kalkmıyor 😅
Ece__ Minedemir kesinlikle Dyson öneririm. Bosch denedim, Xiaomi mop pro robot süpürge denedim hepsinin çekiş gücü birkaç yıl sonra azalıyor ama Dyson çok daha iyi
Melek0205 Phılıps in küçük mor renk süpürgesi var onu aldım evlenirken 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Yedek filtre aldım bide değiştirerek kullanıyorum ben memnunum hem uygun fiyatlı hem çekişi iyi 🌸
reynwoman Melek0205 ondan teyzemin var oda çok memnun ama benim ağzım philipsten yandı o yüzden daha. Bakmıyorum Philipse 😔
Elfelf475 Melek0205 ay o süpürge bir bana lanet geldi sanırım resmen berbat ötesi cekiyor benimkini kesin bozuk yolladılar cunku Trendyol yorumları mükemmel attım çöpe bu sene Philips maraton aldım dünya varmış dedim 😅
Minedemir reynwoman aaaa iyi ki söylediniz ben philipse yöneliyorum çünkü ondan görürsem direk es geçeyim 🤩
Melek0205 Elfelf475 Bilmiyorum valla benimki iyi çıktı görümcemde 4 yıldır kullanıyo sorun yaşamadı yani şans işi beyaz eşya işte 😅
Elfelf475 Melek0205 kesinlikle bana bozuk yolladılar ya eminim 1 sene normaldi sonrası hayal kırıklığı 🤣
reynwoman Ece__ xiamoi robot süpürge günlük için sanırım değil mi peki çok gerekli mi sizce günlük için nasıl yorumlarsınız kullanan biri olarak ben şuan günlük süpürme için fantomun dik süpürgesini kullanıyorum mesela tek fark robot kendi süpürüyo 😂