Skrsln Kızlar elimde 12.07 de açılmış bir 1 numara hipp mama var. Bir kez kullandım sadece. Bebeğim sıkıldı galiba hipp içmemeye başladı. İhtiyacı olana kargo ücreti karşılığı gönderebilirim 😊
Elifdefnemom Skrsln ben alabilirim ihtiyacım var Skrsln Skrsln kargo karşılığı gonderecekmissinz hemen alabilirim
Skrsln NeclaDurmaz gönderebilirim duruyor Rumuz kargo ücretini ödeyeceksiniz sadece mamayı ücretsiz göndereceğim
Elifdefnemom Skrsln dolapta komisyon kesiyorlar satıcıdan sanırım bir de kargo var Skrsln gardiropsta kargo ücreti yok
Skrsln Kusura bakmayın arkadaşlar mesajları yeni gördüm dediğim gibi kargo ücreti karşılığı ücretsiz göndercem mamayı ayın 12 sinde açıldı yanlışlık olmasın
Skrsln O zaman kargo ücreti ile göndereyim pazartesi günü. Mama ayın 12 sinde açıldı. Açıldığı tarihten itibaren 3 hafta kullanım süresi var
Skrsln Elifdefnemom canım eşime göndertcem de hangi kargo yakın bilmiyorum iş yerine söylerim yakınsa ptt ile gönderir. Diğerleri olsa da çok bir şey tutacağını sanmam
Skrsln Elifdefnemom 350 gr 1 numara yalnızca bir kez kullandım çevremde verebileceğim kimse olmadığı için burada ihtiyacı olan birisine gitsin istedim 😊
Elifdefnemom Skrsln canım ınstagram adresini verirsen açık adres ve tel vereceğim öyle gönderirseniz memnun kalırım ☺