Meliill Sizler bebeklerinizi yurutece bindirdiniz mi oğlum 6 aylık bı kısım yürüteçe bindir 10 dakka diyor bı kısım kesinlikle bindirme diyor
Rabia42_42 Meliill başta ben de karşıydim sonra dedimki ya ben de bununla büyüdüm çok şükür hiç sorunumda yok 😄 oğlumu zaten tutmak mümkün değil onunla iyi oldu ben yemek yaparken biniyor saatlerce de durmuyor zaten
Ayca77 Meliill kızım 6 aylık, günde 10-15 dakika koyuyorum, oyuncaklarıyla oynuyor, çok fazla durmadıkça zararının olmayacağını düşünüyorum 🤷🏼♀️
Busraata Meliill aldım yürüteçte 15-20dakika koyuyordum, yürüme arkadaşı da aldim onunla hiç ilgilenmedi emeklemeye başlayınca pek istemedi yürüteci .
Elifimmm21 Yürüteç olmasa ne yapardım bilmiyorum bende kararsız kalmıstım ama 6. Ayından beri biniyor öyle tüm gün değil tabi kısa süreli işim oldukca mesela ev süpürüyorum o da peşimden geliyor 8 aylık suan cokta seviyor sorun olacagını sanmıyorum ben
Meliill Elifimmm21 benim kardeşim de HP biniyordu hiç sorun olmadı mesela herkes bişey söyleyince karaesz kaldım oğlum sürekli kucak istiyor hiç durmuyor en azından şöyle kısa süreli bindirsem bende biraz dinlensem istiyorum
0znur Ben 6 aylıkken bindirdim. Pişman da değilim 7,7-5 aylığa kadar bindi ama kısa kısa. Sonra baktım etrafa tutunmaya başladı kaldırdım yuruteci. 11 aylıkken de desteksiz yürümeye başladı
Balkizimmmmm Valla bebeğim 6 aylık yürüteç olmasa asla durmaz kucak sevmiyo mama sandalyesinde oturmuyo özgür ruhlu 😄 şükür hiç bı seu de olmadı inşallah da olmaz
CeylinEkim Meliill valla bende bindiriyorum kızımı yoksa iş yapmak mümkün değil yani sürekli durmuyor tabi ama iyi bişey
Meliill CeylinEkim evet hiç bişey yapamıyorum zaten uyumuyor uyusa bile 10 15 dakka uyuyor en azından şöyle bı iş yaparken yürütecle uğraşsa daha iyi oluurr
incitanesii Meliill kısa süreli bindiğinde sıkıntı olmuyor benim kızım 8 aylık 6. Ayından beri bindiriyorum kısa süreliğine
28minikdnym Meliill yürüteç elim kolum oldu, bende ilk kesinlikle almam diyordum ama günde 30 dk bindiriyorum o şekilde işimi yapıyorum yoksa mümkün değil
Meliill 28minikdnym valla bende kullanan arkadaşlarımdan elim kolum oldu yürüteç lafını çok duyuyorum