Asli0909 Kızlar biz edremite yeni taşındık sayılır. Kızımı çocuk doktoruna götürmek istiyorum. Önereceğiniz çocuk doktoru var mı?
Betelgeuse Asli0909 Barış Coşkun tanıdığım herkes ona gidiyor ben Ayvalık’ta yaşıyorum ilk ay gittim fakat bize uzak kalıyor bebekle yolculuk zor olduğu için bırakmak zorunda kaldım
_ipekk18 Asli0909 bende Edremit’te oturuyorum merkez ama Burhaniye devlet hastanesine gidiyoruz doktorumuzdan memnunuz Anıl Doğan bektaş çocuk doktoru 🌸
Nuracar Devlet hastanesinde süleyman yetkin beye götürdüm 1 kere deneyimledik henüz ama ilgili ve iyi bir doktordu. Özelde ise daha dün nihal solakoğluna götürdük o da ilgili bir doktordu.
Betelgeuse Asli0909 Hamidiye Mah., Şehit Hüsnü Elçin Yıldırım Caddesi 4/B KAYA EVLERİ, 10300 Edremit/Balıkesir (0266) 374 04 08 Merkeze çok yakın özel muayenehane epey yoğun çalışıyor önceden arayın mutlaka
drn5410 Asli0909 yani bende tam tarif edemem ama pazara yakın okul var arkasında dur adresi bulup atim ama Google a yazınca Edremit barış coşkun çıkıyordu adres tarifi 🌼
drn5410 Asli0909 neresindesiniz 🤗 çok sık gelmiyorum anca avm ye işimiz varsa veyahut Dr a çocuk hasta ise onun harici Burhaniye bize yetiyor 🤭
Asli0909 drn5410 tekrardan merhaba kısa zaman içinde barış beyden randevu almayı planlıyorum da ücret ne kadar acaba bir bilginiz var mı?
Gokturk-10 Asli0909 Merhaba barış beyin 200-500 arası bişeydi tam emin değilim arayıp sorun mutlaka ama devlette yetkin bey özel körfezde de deniz bey var çok tatlı biri. En son muayene 250ydi şu an kaç bilmiyorum
drn5410 Asli0909 birkaç ay önce gittiğimizde 250 yada 300 ödedik diye hatırlıyorum şuan tam bilmiyorum 🤷♂️
drn5410 Asli0909 birkaç ay önce gittiğimizde 250 yada 300 ödedik diye hatırlıyorum şuan tam bilmiyorum 🤷♂️