_hamisanne Merhaba güzel anneler 2 ay 27 günlük bebeğim var hiç uyumuyor gün içinde ve sadece kucak istiyor yerde asla durmuyor napmam lazım nasıl oyalanir bebek yere nasil alışır 😂 cevaplarınızi bekliyorum lütfen es geçmeyin yardımcı okuyun❤️😖
Yamanikomm _hamisanne oyuncakli sallanan oyun halisindan alip ustune koyabilirsiniz belki sallanan oyuncaklar dikkatini ceker eline hsirtili kitaplardan verebilirsiniz aklima bu ikisi geldi
DemetF _hamisanne oyun halisi ben 2 aylikken basladim o kadar isimi gordu ki fazladan oyuncak astim muzikli donengec koydum suan 3 aylik eliyle tutmaya calisiyor ayaklarini vuruyor oyuncaklara gelisimi icinde iyi tavsiye ederim
Denizzz88 _hamisanne ana kucağında da durmuyor mu ben mesela o zamanlar ana kucağına koyar her gittiğim odaya taşırdım onuda
_hamisanne Yamanikomm evet halimi var ama asla yerde durmak istemediği için onda da durmuyor hisirtili kitap için erken değil demi alim yani tutabilir mi bilemedim
_hamisanne DemetF canım bizde de var valla ama hiç bakmiyor bile piyanolu bende fazla oyuncak taktım ama istemiyor işte hicbirsey dikkatini ceiuor acaba bir aoeun mu var diye düşünüyordum yani sadeve kucak istiyor hiçbir iş yapamıyorum yemek yiyemiyorum yemek yapamıyorum 😖
DemetF _hamisanne sorun yoktur cnm daha cok kucuk yeni yeni baslayacaktir haliya koydugunda yaninda kaliyormusun biraz oyuncaklari salliyormusun birde oturdugun yerde yatirip goz temasi kur bol bol konus sana bakmasini sagla eline oyuncak al salla konusurken falan yavas yavas dikkatini cekecektir
_hamisanne DemetF yok yanında durmuyorum konuşmuyorum hatta inanki göz teması hiç kurmadım bu zamana kadar daha ufak anlamıyordur diye 😂
DemetF _hamisanne anliyor sadece uzagi yakin secemiyordur.Siz surekli yakin temas kurun bundan sonra deneyin farki goreceksiniz eminim :)