busracicek 1 yaşında oğlum gündüz 2 uyku yapıyo, sabah 2 saat, öğleden sonra 2 saat uyuyo. Fazla mı uyuyo acaba. 8-8 buçukta akşam uykusuna yatıyo, sabah 6,6 buçuk gibide uyanıyo. Gündüz bukadar fazla uyuması normal mi, ?
Yamanikomm busracicek uyusunnn🧿🧿 eger gece sizi zorlamiyorsa ellemeyin bence mesela benim oglumda tek uykuya duscek heralde bazen o kdr zor oluyorki o gecis suresi
busracicek GiybetReis nebilim yaa bazen kendim uyandırıyorum toplam 4 saati geçince böle değildi buarada 1 yaştan sonra böle oldu ☺️
busracicek Yamanikomm biara bizde bikaç gün tek uykudaydık sonra nolduysa iki oldu anlaşılmıoki bebeler ☺️
muallime53 Maşallah ne güzel. Benim kızımda 1 yaşında. Ogledrn önce max 40 dk öğleden sonrada ayni şekilde yarım saat kırk fk uyuyor. Gece de saat basi uyanıyor. Herkes 1 yaşında düzeliyor diyordu öyle inanmıştım ki ama yok yine uykusuz yine uykusuz 🥺
Ayseoztrk57 Oğlum tek uyku 2 saat aksmda 8 de ytr sbh 8 de klkr 1 yaşında 4 saat uyudgnda gc uyur bzm oglan
Umutalim Maşallah hiç dokunmayın uyusun☺️ oğlumda iki hafta sonra yaşını dolduracak tek uyku yapıyor bazen 1bazen 3 saat uyuyor akşam8-9 arası gece uykusuna yatırıyorum sabaha kadar kırk kere sallanmak icin uyanıyor