poyrazveannesi Kızlar bebeğim 37 günlük gaz sorunu başladı yeni yeni bu damlayı kullanimaya bugün başladık kullanan var mı acaba işe yarıyor mu yada siz gaz sorunu için neler yaptınız şunu yaptım rahat etti dediğiniz şeyler nelerdir?
Sahinnnn poyrazveannesi canım varya o damla benim baştacıııım biz 4. Damlada doğru damlaya ulaştık nurse harveys iyi geldi şimdi 4. Aydayız geçen ay bıraktık ama katıla katıla ağlıyordu bebişim nerdeyse sıfırlamıştı inşallah size de iyi gelir gelmezse başka damlaya geç doğrusunu en kısa sürede bul rahatla
poyrazveannesi Sahinnnn inşallah bizede iyi gelir yaa gazını cikartiyorum hala gazı oluyor ağlıyor gazını cikartamadigi icin kusuyor sonra gaz cikartiyor kendiliginden bu sefer tekrar emmek istiyor zor zamanlardan geciyoruz teşekkür ederim çok sağolun 🙏🏻
poyrazveannesi ___ Banada hemşire nurse harveys biogaia ve zinco üçünden birini al dedi eşimde nurse harveys almış inşallah iyi gelir bizede teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
poyrazveannesi Fadimelina01 bebekten bebeğe değişiyor galiba 🤷🏻♀️ bakalım bizde fayda sağlayacak mı teşekkür ederim 🙏🏻