Pnarr94 929621 Bizimde çıkmıştı ama bütün değerleri normaldi. Doktor olabilir demişti hatta kakasında mikroskobik inceleme yaptı herhangi bi enfeksiyon falan yok gayet herşeyi normal dedi. Sizinde pozitif çıkabilir bazen olabiliyor dedi.
Pnarr94 929621 Bizim polip vardı makatında alındı kakasında enfeksiyon vardı antibiyotik kullandık. Enfeksiyon kalmadı değerinde de normal yazıyor
Pnarr94 929621 Hayır kakasında pembemsi kan vardı. Doktor makat çatlağımı diye baktı ama değil dedi iç tarafına baktı çocuk cerrahına gittik bu arada polip görünüyordu ufak et beni gibi bize gösterdi zaten. Daha sonra polip kolonoskopi sırasında alındı
929621 Pnarr94 alla alla degişik degişik seyler ya ama ben kakayı verirken görünürde bişey yoktu bizim
Ekna 929621 gördük ama bilmiyorduk 3 defa kaka tahlili verdik sonra başka doktora gittik o baktı söyledi
Pnarr94 929621 çocuk doktorunamı çktnız çocuk cerrahınamı bizi direk cerraha yönlendirdi doktorumuz. Görülmeyen çok ufak kan bile olabilir dedi ama ben fark ettim size ne dediler peki kaka tahlili ne için verdiniz
929621 Pnarr94 cocuk doktoruna gittik biz kilo alımında sıkıntı oldugu için almıştı kaka tahlilini. Bide alerjik durumlarda da kan olabilirmiş süt alerjisi gibi mesela
Pnarr94 929621 Evet alerjide de kan oluyor. Bir sürü şey var doktor takibinde devam edin kesinlikle en iyi onlar bilir. Ne desek bilemeyiz ama internete bakınca insanın psikolojisi bozuluyor saçma sapan şeyler yazıyor ben okudukça başıma ağrılar giriyordu
Pnarr94 929621 Allah korusun iyi düşünün iyi olsun. Bence alerjidir geneli öyle oluyor. Kaç aylık bebeğiniz