zeynep-1206 🚨 DİKKAT YEMEK İÇERİR 🚨 Kızlar aksama misafirim var menü şöyle düşündüm iyi mi önerisi olan var mı? çorba : tabuk suyuna domateslı tel&arpa karısık fırında kremalı patates sacda et sote pilav cevizli&peynirli kaşık salata kırmızı lahanalı mevsim salatası tatlı: magnolia
birmelekannesiiio zeynep-1206 salataların birini değiş yoğurtlu yap mükemmel canım afiyet olsun şimdiden 😍
Nimetdogann zeynep-1206 salatanın birinin yerine humus, haydari, tarator filan tarzı bir şey yapabilirsiniz bir de sanki ortaya bir ara sıcak lazım börek sarma dolma tarzı bir şey olabilir
Flzakt zeynep-1206 cevizli salata yerine havuc tarator yapabilirsin cok lezeetli her sofrada yenir mutlaka
birmelekannesiiio zeynep-1206 ben karışık kızartma yoğurtlicam ama kabak havuç taratorda yapabilirsin çok güzel oluyo ayrı ayrı soteliyosun sarımsaklı yoğurt hazırlayıp içine Mısır dereotu biraz mayonez ve tuz koy kabak havuç soğuduktan sonra karıştır efsane oluyo çok beğenirler
zeynep-1206 Rumeysa28 ya o corbayı cok guzel yaparım ben aslında bi numarası yok ama ıcen herkes cok begenıyo ondan seçtim😄🙈 köz domates corbasıda olabilri ama
Egelim Mercimek çorbası daha iyi olur gibi, mevsim salatası yerine de yoğurtlu kırmızı biber mezesi veya patlıcan mezesi yapabilirsiniz, havuç tarator da olur.
Esilasel zeynep-1206 çorba daha farklı olabilir. Birde salatanın biri yoğurtlu olsa daha güzel olur👍🏻
Ssssraa Benim de misafirlerim var ben de yazayım belki kopya çekersiniz😬 lokanta usulü mercimek çorbası mantı barbunya fırında köfte/patates/sebze(sossuz) pirinç pilavı salata bir de refika’nın mutfağından çok övülmüş bir börek yaptım tatlı olarak da hira tatlısı Yalancı tavuk göğsü de yapsam mı bilemedim bir bakacağım