Saremmask Güzel anneler kapatıciligi yüksek memnun kaldığınız bir fondöten önerisi alabilirmym lütfen , bide dağılmayan iyi bir maskara ,❤️ alıp denemekten yoruldum çünkü
FatmaKrbkl Saremmask maskara Maybelline’nin iki üç maskarasını denedim hepsinden memnun kaldım 👍 Fondöten olarak da şuan revolution kullanıyorum memnunum parlama topaklanma falan yapmıyor, daha önce note ve maybelline de kullanmıştım ama şimdiki marka bana daha hafif geldi 👍
BademsMam Saremmask note detox kullanabilirsin yıllardır kullanıyorum ne yüzde sivilce falan hiçbişey yapmıyo ve nemlendirici özelliği var öneririm. Kuru cilt yağlı cilt ve karma cilt var. Ben detox olanı karma cildi kullanıyorum 😊 maskara olarak da Maybelline new york colossal curl bounce maskarayı kesinlikle öneririm kirpikleri uzatıyor akma yapmıyor ve birbirini yapıştırmıyor
FatmaKrbkl FatmaKrbkl Maybelline sky ile başlayan pembemsi renkte bi maskarası var çok sevdim bide hep kullandığım siyah tombik kutulu üstünde sarı yazıları olan var
BalKizimElisam Saremmask bilmiyorum ama kizkardesim trendyoldan indirimliyken almisti. Denedim ve sonuc mukemmel diyebilirim. Yuzunle butunlesiyor resmen.
minnosum25 Saremmask gratisin dışı açık sarı renkli maskarası kirpiklerim düz olmasına rağmen aşırı güzel kaldryor ve bulaşma yok uzun süre de duruyor öyle fondöten kullanmadığm için bilemyorm