Hndiy Ben 4 Aylık bi anneyim bebeğim emmeyi bıraktı iyi kötü sağıyorum ama göğüslerim sarktı eski haline gelmesi imkansız ama tekrar biraz daha dikleşmesi için neler yapabilirim yA 🙏
Minnakelifim03 Hndiy benimde sarktı sanki 4 çocuk annesiyim. Yaşlı nine göğsu gibi oldu. Sarkık ve buruşuk. Internette bi video görmüştüm. Kolları yana açıp aç kapa yapıyorsun göğüsleri diklestirmek için ama cokda işe yarayacağını sanmıyorum
Ayse_tunarim Hndiy bende saniyordum ki yalniz bende boyle😶 cok kotu bi hiss yasatiyor bana . Cok sarkik ve buruzuk kendimi yasli hiss ediyorum😑 bi fikrini olursa banada soyleyinde yapayim belki biraz toparlar😒
yinehamile35 Meleginannesi02 hayır sporla eski haline geliyor ne yani herkes ameliyat mı olcak spor yapmaya üşenenlerin uydurduğu bahane bu gayet de işe yarıyor spor hatta eskisinden iyi oluyor silikon ameliyatının bir sürü riski ve zararı var hepsi sonradan çıkıyor yaptıran arkadaşlarım bin pişman
Meleginannesi02 yinehamile35 valla öyleyse bizde yapalım ama sürekli yapmak gerekıyo sanırım kas çalışmak gerekıyo sporu bırakmamak lazım bırakınca yine sarkmaz mı😏