Lilan Bebevita kulanan anneler memnun musunuz? Aptamilden bebevitaya geçmeyi düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Tuba Lilan Bebivita‘yi kast ettin sanirim☺️ Aptamil en iyiyisi tabi fakat ekonomi acisindan bebivita daha iyiyidir ve kullananlar memnun
Nimiko Lilan dünde açıldı bebivita postu orayada yazdım BİM in maması sanılıyor değil hipp in ürünü ve sadece bimde satılmıyor e bebek tede satılıyor. Biz kullanıyoruz çokta memnunuz bıde önce bebelac kallandım Bn çok köpürüyodu hazırlarken ama bebıvıta kopurmuyor ne gaz nede kabızlık yapmadı bize ama her bebeğe farklı etkısı olabılır. Bizim doktor içerikler hemen hemen aynı çok pahalı olan çok iyidir diye bişi yok dedı
Melikeceylin Lilan ben aptamil ilk basta denedim bebegim kabul etmedi sonra bebevita denedim oda hemen kabul etti kendimde tadina bakmistim bebevita sanki daha guzeldi 🙈
Nurtupu Lilan bende Aptamil den bebivita ya geçtim çok memn kaldım. Şimdi e bebekte hero baby 18.99 fiyatı. Küçük de değil 400 gr. Lık kutusu. İçeriği Aptamil advance ile aynı. Bu kez onu aldım o da çok iyi artık ona devam ederim diyorum.
Tuba Lilan her bebek farkli oldugu icin alip bi denemen gerekiyor bebegine iyiyi gelecekmi😊 eger iyiyi gelirse ve sikinti yaratmazsa gönül rahatligi ile kullanabilirsin
Tuba Lilan sanirim türkiyeye yeni geldi zaten. Almanyada senelerdir var ve burda cok sevilerek tüketilen bi marka hipp ile aptamil ile birlikte
Elifiniz Kilo aldırmayan içinde balık yağı olmayan ve bol nişasta barındıran bi devam sütü kesinlikle tercih edemeyeceğim bi devam sütü aptamil kullanıyorm vede Almanyada yasıyorm burdada en ucuzu O ama dediğim gibi cok arastrdm mamaları ve en kötüsü diyebilirim
Nimiko Elifiniz şimdi baktım içeriğine evdeki mamanın omega 3 ve omega 6 içeriyor kılo alımımızda bebelac kullanırken nasılsa yıne aynı. Her bebekte aynı etkiyi yapmıyor zaten mamalar
Melikeakiner Melikeceylin Şekerli olduğu için kabul etmiştir. İçerisinde glikoz şurubuda var. vermeyin.
Bebeminnie Bebeminnie https://www.instagram.com/p/BvPahvYFsjI/?igshid=ricenimmapt8 içinde glikoz şurubu, nişasta var
Nimiko Bebeminnie evt bılıyorum 2 numarasında var bunuda 6. Ayından sonra bebeklerin beslenme tablosuna göre yönetmeliğin izin verdiği oranda diye açıkladılar
Sareem Nurtupu bende 6 kutu aldim 10 gün önce. Evdede 1800 gr bebelac gold vardı 😅 indirimdeyken alayim dedimde hâlâ devam ediyomu ben boşuna heycan yapip aldim demek 😅
Busra38 Melikeakiner Bebeminnie bana hemseri tam tersi dedi aptamilin icinde fazla seker oldugu icin en cabuk onu tutmasi lazim onu tutmazsad hc bir mama tutmaz dedi ben onu tutuguna sukur ettim snra zaten baska mama tutmamisti kizim
Busra38 Melikeakiner Bebeminnie bana hemseri tam tersi dedi aptamilin icinde fazla seker oldugu icin en cabuk onu tutmasi lazim onu tutmazsad hc bir mama tutmaz dedi ben onu tutuguna sukur ettim snra zaten baska mama tutmamisti kizim
Melikeakiner Neden aptamilden bebivitaya geçiyorsunuz, merak ettim. İçeriği hiç iyi değil. Maddiyattan dolayı bebelac mamaya geçenler oldu. O çok daha iyi ama bebivita şekerli, nişastalı, bir çok eksik bir mama.
Lilan Melikeakiner maddi yönden zorluyor vizi aptamil,yoksa hep aptamil veririm.ama 4 günde 70 tl zorluyor bizi 🙄
Burcugkmn19 Lilan canım oglum 4 aylık bende aptamil kullanıyordum maddî acıdan evet zorluyor bıraz bende bebıvıta aldım veriyorum ıkı gundur gayet ıyı smdılık kusma olmadı severek ıctı hatta gece 9 da verdım bebıvıta gece 2 ye kadar uyudu sukur ama aptamılde bı saat geçmeden uyanıyordu :) yanı bız gayet memnunuz smdılık daha ıkıncı gunumuz cnku
AycelenAsya Burcugkmn19 merhaba bende iki gün oldu bebivita vereli ama içinde pütürcükler oluştu sizede öyle oluyor mu post attım resimli gönderileri den bakabilirmisiniz
Bebeminnie Lilan https://www.evdeeczane.com/urun/aptamil-1-bebek-sutu-350-gr-skt-06-2020?gclid=CjwKCAjw67XpBRBqEiwA5RCocYkgMt-46M_vutILFTn57jPlIkbt1nRBsDfkvxqRs8jUbffO3xkczhoCrYQQAvD_BwE bu site güvenilir canm ben hep alıyorum, 54 lira aptamil smanın 800 gramını 83 liraya alıyodk eczaneden almak zorunda kaldık 110 liraydı eczaneler cok pahalı satıyor
MinikMucizemNil Lilan hepsi burada dan alıyorum ben aptamil advance 1200 g 152 lira. Marketlerde daha pahalı oluyor. Kutunun içinde 600 gramlık 2 ayrı poşet oluyor. Bi bakın isterseniz