Ayazasel Marketten avakado oluyorum cok sert oluyo beklettıgım halde yumusamıyo sızler nasıl yumusatıyorsunuz
OncedenGurme Ayazasel karanlık ve sıcak bir ortamda bekletmen gerek. Ben kombi dolabında bekletiyorum. Her gün kontrol ediyorum mutlaka
AyazisMom Ayazasel Ben almıstım sertti buzdolabının meyve sebze bolumundeydi bebegimin vucudunda loozyonlar oldugu icigin 1 hafta ek gidayi kesmistim 1 hafta sonra verdim yumusamisti tam yencek kıvamdaydı dun yedirdim hatta
Ayazasel ipekkizim2601 beklettım lımon koydum yanına kucuk bı kutuds beklettım 10 gun oldu nerdeyse belkı 10 gunu de gectıb ama yıne tas gıbı zıyan oldu oyle
Ayazasel OncedenGurme kombı yok bızde baska nasıl yapabılırım denedım kucuk bı kutuda petegın uzerıne koydum yok
gamefry Piyasada bazı çeşit avokadolar çok kötü. Yumuşamadan bozuluyorlar ve lifli bir yapıları var. Migros’un avokadoları çok kötü örneğin.
simiyyy Ayazasel güneş görmeyen kuru ve karanlık bir yerde saklrsanızda yumuşar, benim mutfağım güneş görmüyor genelde tezgahın köşesine koyarım orda iki güne kıvama gelir
susan Ayazasel ben bimden alıyorum şu ara onunkiler iyi . Migros A101 şok hiçbirinin güzel değil . Ordan aldıklarım hiç yumuşamıyor . Biminki 3 güne kalmadan yumuşak oluyor . Biraz büyük almaya dikkat edin .bir de çok dikenli gibi olanlardan almayın
Ayazasel OncedenGurme 10 gun beklettım her gun kontrol ettım ama hıc yumusama olmadı sadece sap kısmı cok az yumusadı sonra sımsıyah oldu dıger tarafı hıc yumusamadı ıkı tane aldımdı ıkısıde ole oldu zıyan oldu