saimeenurr Kızlar merhaba bebeğim 1 aylık emziği alıştırmaya çalışıyorum ne yapabilirim almak istemiyor önerilerinizi bekliyorum
Pikapikapikacuuu saimeenurr benim de o ayda tutmamıştı ama vazgeçmedim her gün verdim 40 45 günlükken falan tuttu. Elimle tutuyordum emziği ağzında tutup emene kadar. Bu arada öyle aman aman bir emzik de almadım wee marka emzik aldım.
Maviela saimeenurr bende 1 aydan sonra verdim sütünüzden damlatın emziği öyle verin ve ilk etapta uykuya geçerken verin emzirdikten sonra göğsünüzü çıkarın emziği verin tutana kadar elinizle hafif bastırın 10-15 günde alıştı benimki emziğimiz de wee damaklı emzik
Minikkus14 saimeenurr 21 günlük olduk bizde deniyorum iki gündür ufaktan alışır belki diye ilk oğürüyor almak istemiyor ağzında ısrarla tutuyorum sonra pes edip emiyor ama aman aman değil daha birde acikmaya başladığı sırada veriyorum aç oldugundan emiyor hergun böyle deneyecegim inşallah alışır
flowerfly Bende surda bekleyeyim.3 ayı bitiyor ilk günden beri deniyoruz olmayınca olmuyor galiba 🤣 10 tane marka aldım ucuz pahalı yok almıyor öğrüp duruyor. bu saatten sonra alır mı acaba