kiliclar [bilinmeyen] allah bağışlasın canım hemen moral bozma sonuç olarak azda olsa kilo alıyor belki mamayı az veriyorsundur bende az anne sütü vardı o yüzden 60-90 cc arasında aptamil mamadan veriyordum kızıma kilo alımıda gayet iyi oldu
zehra41 valla eğer ane sütü az ise bazen boşuna direnmemek lazım , çünkü gelişimi yavaşlıyor bebeklerin , ama sık sık emzirki sütün artsın arttıkça mamayı azaltırsın
elfdfn zehra41 sık sık emziriyorum Bi saat tek meme de kalıyor en az yarım saat bazen Rabbim büyüktür
zehra41 valla eğer ane sütü az ise bazen boşuna direnmemek lazım , çünkü gelişimi yavaşlıyor bebeklerin , ama sık sık emzirki sütün artsın arttıkça mamayı azaltırsın
Esmer123 Ceyylin az az kilo aldi doktor bana hiç mama tavsiye etmedi eğer sütun az geliyo sa sütünü arttıracak şeyler iç dedi ebemizde tavsiye etmedi sağlıklı olsun zayıf olsunn felan dedi işte inan takarsak kafaya cok sey varda takacak ama olan bize olur şimdi stres sinir sonra olan sütümüzde gider şükür edelim sağlıklı bebislerimiz var diye zaten 1 yaşına geldiklerinde herseyi yerler ki suan biz ek gidadyiz mesela fazla yemiyo bende zorlamiyom ne bekliyoz ki oturup tabak tabak yemelerinimi yanlış düşünce minicik ler yeni yeni tanisiyolar yemekler le kısacası bebeklerim iz gayet iyi Fit ler😃😃
elfdfn Esmer123 pozitif düşünmen çok hoş valla benim yenidoğan Yoğun bakım da başlamışlardı devam ettirdiler işte canım yani Dr dan Dr a gerçekten fark var ayarlarımla oynadılar sağ olsunlar artık doymuyor mu psikolojisinden kurtulamıyorum
drytc elfdfn 4 saat arayla 60 cc verıyorum diğer aralıklarda beni emiyor başlara göre sütüm de çoğaldı allahıma şükür