mutluannissss kizlar yaza bebegim 8 aylik sizce hoteldemi rahat ederim yada gezersekmi istanbul trabzon vs. simdi 4 ayligiz hep rahat gezdik ama oteldede virus kapma ihtimali cok yuksek havuzda denize sokmayi dusundum hep. bir akik verseniz🥰
Mevgul mutluannissss siz rahat olun neyi istiyorsaniz onu yapin hic kasmayin kendinizi bebeginize gececektir bu rahatlik benim arkadasim ikiz bebeklerle kamp dahil herseyi yapti ailecek cok relaxlar bebeklerde ayni sekilde ben oyle degilim mesela benimki de ayni benim gibi o yuzden tek diyebilecegim rahat olmak lazimmis gonlunuzce yaparsiniz insallah tatilinizi☺️🌸🙏🏻
Adakaybike mutluannissss Genelde biz bebek olmadan önce tatile eylül aylarında giderdik hem daha sakin oluyo bi nevi kafa dinleme maksatlı bu sene çocuğumuzla gitmek istiyorum ama nasıl bi yol izlicem bilemiyorum bu sene eylül de gidersek 9 10 aylık olucak diğer annelerimizin de fikirleri için burda bekliyorum 😅
Tuba mutluannissss ben geçen sene iki oğlumla tatile gittim baya rahat ettim. Büyük oğlum 2 yaşındaydı, küçüğü de 10 aylıktı😊 baya keyif aldılar havuzda denizde falan. Dışarıda gezerken bebek arabasında sıkılıyorlar genelde🥲
mutluannissss Adakaybike kuzumm sorma esim is yerinden tatil zamanink aldiktan sonra bende dedim keske 9 uncu ayda gitseydik diye pisman oldumda neye yarar
Adakaybike mutluannissss Eylül ayları hem deniz daha ılıman oluyo daha az insan oluyo virüsten mikroptan tedirgin oluyosanız böylesi daha mantıklı çünkü okullar tatil olduğu zaman açılana kadar çok kalabalık oluyo