Yakamoz__00 Ayakta sallama harici nasıl uyutabilirim. Pasa hamak alsam olur mu en azından içinde uyur. 11 aylik bu arada.. pasa hamaklar 7 yasa kadar fln yazıyor.
ttugceymenn Yakamoz__00 Benim oğlum sanırım 3 yaşa kadar gündüz uykularını onda yaptı şimdi kızımda kullanıyorum 🤭
Prettywoman91 Yakamoz__00 paşa hamak var ben hep onda uyutuyorum memede uyuyakalmazsa. Ama atak dönemi ve bazen içinde durmak istemiyor o zaman kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum. Sallanmaya alıskınsa sevecektir.
Prettywoman91 ttugceymenn peki ev dışında nasıl uyutuyordunuz ? Gündüz bende paşa hamakta uyutuyorum. Bayramda eşimin memleketine gideceğiz ve şimdiden düşünüyorum nasıl uyutucam diye aşırı geriyor bu durum beni. Emerken mayışıp sonra bir anda ayılıyor emerekte uyutamam 😔
ttugceymenn Prettywoman91 Genelde hamağı yanımda taşıyordum zaten çok pratif sök tak oluyordu çantasına koyuyordum her yere benimle geliyordu :)
Prettywoman91 ttugceymenn bende öyle yapacağım sanırım 😀 ama paşa hamağın çubukları demirden onu uçağa alırlar mı onu bilemedim 🤷♀️
ttugceymenn Prettywoman91 Alırlar bagaj bölümüne verebilirsiniz ben geçen gün babybjörnü uçakla taşıdım bagaj bölümüne verdim valizle aldım :)