1Seher Merhaba anneler en son Mart 12 de adet oldum o süreçte corana oldum ama ilaç kullanmadım. Şuan adetime 4 gün var 6 test yaptım hem erken hem normal hepsi pozitif gözüküyor. Dün kan verdim beta hcg değeri 0.44 çıktı. Sizce yükselermi gebelik varmı? https://resimyukle.io/r/Coy8YUOxJ3
Nursena0606 1Seher ilişkiden 10 gün sonrasında kan testi doğru sonuç verir. Eğer hamile olsaydınız değeriniz 5 in üzerinde olurdu. Ama maalesef hamile değilsiniz. Yükselme olması için de hamile olmalısınız.
Neraops Elifkskl daha adetin var idrar kandan önce çıkar adet gününüzü bekleyin tekrar kan testi yapın ama bana hamilesin gibi geldi
1Seher Neraops dün yaptırdım yarın Tekrar vericem bakalım yükselecek veya düşecek mi açıkçası dış gebelik veya kimyasal gebelik olabileceği geldi aklıma
Elifkskl 1Seher yükselmez artık erken gebelik testleri banada aynı şeyi yaptı o kadar sevinmiştim kan negatifti güvenme onlara
Neraops Neraops kuzenimin adı Seher oda 5 senedir çocuk sahibi olmuyor Rabbım isteyene nasip etsin inşallah
BARTUMOM 1Seher geçen ay benimde adetim 10 gün gecikti testlerde hayalet çizgi oluştu kan verdim 1.20 cikti betam sonrada adet oldum zaten