Smrk Merhabalar,kuru soğan ve yeşil soğan süt yapt diyorlar ayrıyettn hem gaz yapıp hemde sütün tadını değiştirirmiş
Kuzumveben Smrk bolca su 3 litre,dinlenmek imkan varsa uyumak cok guzel sut yapiyor uyumak,incir,bugday,tahin pekmez,havuc,helva,dereotu,kompostolar doğal yapilmis,
Sedayvaz35 Smrk malesef o bendede var bizde 2.5 ayligiz.. ben bu ara sütün icine bi tatli kasigi tahin katip iciyorum
Sedayvaz35 Smrk peki sizinkide boyle mizmiz huysuz mu bu ara... benim kiz cok huysuz aksam.altidan sonra deli gibi agliyor disari balkona cikinca susuyor.. balkonda hamak var onda uyuyor
yaseminnduru Smrk bol su , dinlenmek uyku, bebeğin bol bol emmesi sütü arttırır. Bulgur ve ısırgan otunun da faydası olmuştu.
canyarim @Sedayvaz35 kolik olabilir benim kızda öyleydi 2 ay 10 günlük kızım sağlık ocağına gitmiştim 2 ay aşısı için söyledi saatli ağlıyor diye pohpohlayınca susuyor sancısı gazı var dedi kolik diyorlarmış damla verdi onu kullanıyorum çok iyi geldi
canyarim @Sedayvaz35 kolik olabilir benim kızda öyleydi 2 ay 10 günlük kızım sağlık ocağına gitmiştim 2 ay aşısı için söyledi saatli ağlıyor diye pohpohlayınca susuyor sancısı gazı var dedi kolik diyorlarmış damla verdi onu kullanıyorum çok iyi geldi