ezgicomert İyi sabahlar arkadaşlar, bu saatte cevaplayan olur mu bilmiyorum ama yinede sormak istedim😌 cam alıştırma bardağı var mı acaba? Ama şu miniciklerden değil 150-200 cc gibi🥤
Deletedmom0099 ezgicomert suyu içip içip yere atıyorlar çok tehlikeli cam. o yüzden olduğunu hiç sanmıyorum
Nursena0606 ezgicomert cam var mı ya? 🤔 hep plastik gördüm ben. Zaten suyu içiyorlar sallayıp fırlatıyorlar. Varsa bile cam almayın bence.
Aselimmm47 ezgicomert plastik değerleri 5PP olan plastik veya çelik matara almak en iyisi bence.cam en sağlıklısı tabi ama güvenlik açısından sorun teşkil eder.
ezgicomert Deletedmom0099 ben de hiç görmedim ve bulamadım da o yüzden soriyim dedim. Hep plastik var o zaman heralde
Zlm Rabia444 başka şeylerle vermeyi deneyin mesela benim kızım suluktan içmek istemezse ben bardakla veriyorum hemen iciyo yada şişeden falan veriyorum zaten susamamissa onlarida ağzında biriktirip dokuyo o zaman vermiyorum tekrar
Aselimmm47 ezgicomert rica ederim. Maalesef en bilindik markalar bile bu konuda güvenilir değil. Ben avent almıştım bu konuyu bilmeden ve çöp. O kadar paralar veriyoruz ama çocuklarımıza sağlıksız ürünler alıyoruz bilmeden.
Rabia444 Zlm cam bardak plastik bardak kaşık alıştırma bardağı biberon her şeyi denedim ama yok çok az içip sonra döküyor