Mahperis Doğduğu günden bugüne böyle sirf daha fazla meme eme bilmek için henüz 6aylıkken emziği bırakmışlığı var oturduğumu görmesin hemen emmek istiyo kesmek istiyorum ama imkansız gibi siz nası kestiniz
Kk41 Mahperis 17 aylık sevmek için kucağıma alamıyorum yA. Meme de meme akşama kadar. kucağıma ne zaman alsam direk yakamı açmaya çalışıyor .. gece beslenmesini kestiniz mi bizim o da var😩
Nesrincente Mahperis emzikle alakası yoktur dıye dusunuyorm ya oğlum emziği pek emme esine ragmen memeye baglı değil 14 aylık suan guvde 2 defa emer uyku öncesi bayram sonu bıraktırıcam bnde sayılarını azaltarak kesin bence birden kesmek yerine hem sizi çok içinde iyi olur
Madam Mahperis 13 aylık oğlum öyle önce çalışıyordum bu kadar değildi ama şimdi evdeyim sürekli yapışıyor artık erteliyorum son raddede veriyorum ama çünkü yemek falanda yemiyor asla
EslemDilan Mahperis 19 aylık meme aşığı bende bilmiyorum nasil bırakacak sabaha kadar 831202 kere emer
EmineVedat 26 ayını bitirdi yine de meme krizleri mi dersin sürekli meme de uyumalar mi dersin bana artık gına geldi çok yoruldum bırakmıyor.
Narininannesi Daphnemom bu kadar çok etmesine rağmen iştahı nasıl ek gıdayı ne kadar aliyor gün de toplamda ? Cvp verirseniz sevinirim benim bebeğim de aynı bazen 40 dakkayi bile geçmiyor sürekli emmek istiyor onun için soruyorum
aksam_ Mahperis 16 aylık ve şuan memedeyken yazıyorum. Kendimi göstermeye korkuyorum hem meme. Yemese bile açık olacaklar bakınca mutlu oluyor deli oluyorum artık :(
Daphnemom Narininannesi düzenli ek gıda alıyor 3 ana öğün 2 ara öğün aralarda da istediği kadar emiyor. Seviyor genel olarak yemeyi.