Meyraee 19 aylik kizim 9 kilo ve aşırı istahsiz hicbisey yemiyo iştahı açmak için ne olur ne yapılır artık düşünmekten yoruldum bu macunu kullanan varmi
Seden Meyraee bende cok merak ediyorum bunu, karadut özünü duydum istah aciyor diye bunuda gordum ama bilemedim
27092021 Meyraee kesinlikle karadut özü 5yasinda kızım bikez olsun aciktm demez hep ben sorardım yok derdi smdi kndi söylüyor ve doymuyorum anne diyor mucize gibi sasrdm valla😀 kullanın deneyin bnce tavsiye ederim
Melisa_c Meyraee ben kullAnıyordum 22 aylık kızım biraz ağır geldi galiba vucudu felan kızardı kaşınmaya durdu bıraktım iştah konusundada uzun süreli düzenli kullansan belki
minikASLANIM Meyraee bende verdim ama bı fark göremedim bence içeriği zengin başka şeyler verebilirsiniz
Kuzeyinannesiiiii Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz ilk başlarda fayda etti gibiydi ama şuan hasta iştahı tamamen gitti yine veriyorum ama çok anlayamadım yani acıkcası 😏
Gokcehanim Ben de aldim 5. Gunde ates asiri balgamla hasta oldu polen propolis agir gepdgi icn oldu gibime geldi devam edemedim
Egeanul Meyraee karadut özü demişti bizim alerji ve enfeksiyon uzmanı doktorumuz. Aldık o gün kullandık suluğa sulandırıp verdim hergün. Gerçekten iştah açıcı. Allah razı olsun ondan dedim sonra bi baktım karadutada alerjisi çıktı😂😂
Egeanul annediyebiri marka olarak değil hamileyken fit alive alıyorduk ama burda tarhana vs yapan bi yer var kobak tı sanırım süt felan satıyor şarküteri gibi biyer. Ordn aldık