My_little_sunshine Arkadaşlar evde süt, nişasta, un , şeker, hindistan cevizi içi, böğürtlen falan var bunlarla nasıl bir tatlı yapabilirim bana bir fikir verebilir misiniz.😙kek hariç
bikerem My_little_sunshine böğürtleni 1 litre su ve 1 bardak seker ile rondodan gecirin ve 4 kasik nisasta ile pisirin. 1litre sut 1 bardak seker 4 kasik nişasta 4 kasik unu ayrica pisirin. Sutlu olan muhallebiyi borcama dokun,ustune de bogurtlenli sisu,3 4 saat sonra enfes birsey olur
Love_boysssss My_little_sunshine Etimek al şerbet yap dök , bu saydıgın malzeme ile muhallebi yap , böğürtlen ile sos yap valla mis gibi soğuk şerbetli sütlü tatlı olur ben bunun portakallusını yapmıştım
Deletedmom_21 My_little_sunshine tepsinin en alt tabanina hindistan cevizi serp sonra kakaolu muhallebi yap sade de olur ama hindistan cevizi beyaz oldugu icin kakaoli olursa daha iyi olur sonrs onu hindistan cevizin ustune dok krem santi varsa 1 paket onu da cirp oda olmazsa da olur sonra dolaba koy 1 saat dinlensin sonra çıkar onu kes sonra sar nefis yemek tariflerinde var bak istersen cok hafif oluyor
My_little_sunshine Deletedmom_21 Teşekkür ederim ama kakaom da yok😀 Ama başka bir zaman deneyeceğim çok güzele benziyor..❣️